A precíz partner

Újdonságok

Videokamerás koordináta- mérőgép...

Termékeink ismertető filmjei...

Képfeldolgozó HRV100...

797 Digitális tolómérő...

Videokamerás QC300 kijelző...

3D koordináta mérőgép...

Aktuális akciós termékek

 

A Laurex Kft. kínálatából most 15% kedvezménnyel juthat hozzá a Vision Engineering Swift PRO Cam kompakt videomikroszkópjához vagy TVM azonnali digitális profilmérőihez.

Vision videomikroszkóp rendszer - A Swift PRO Cam egy rendkívül könnyen használható, intuitív rendszer, amely az automata élfelismerő funkciójával egyszerű, gyors és pontos méréseket biztosít a precíziós alkatrészek széles skáláján, 200 x 100 mm-es mérési tartományig. Kompakt méretének köszönhetően nem foglal sok helyet, a gyártás minőségében mégis jelentős változást eredményezhet.

A kedvező ár/érték arányú TVM termékek pontos, látómezőn belüli 2D méréseket biztosítanak, egyetlen gombnyomásra. A méréshez nincs szükség pozicionálásra és fókuszálásra, a darabot elég a látómezőbe helyezni, ahol egy másodperc alatt akár több száz mérés is elvégezhető. Ennek köszönhetően csökken a mérési idő és a kezelők közti eltérések is kiküszöbölhetők. A látómező mérés ideális kis, akár 35 mm-es darabok azonnali 2D-s mérésre is, de a rugalmas használat érdekében egy mozgó asztallal a nagyobb darabok mérésére is van lehetőség.

A kedvező árakból, augusztus 31-ig történő rendelés leadása esetén a Laurex Méréstechnika Kft. további 15% kedvezményt biztosít a Vision Enginnering akció keretein belül!

Desing by |Írjon nekünk | © Laurex