A precíz partner

Újdonságok Fejlesztések

Multiszenzoros mérőgép...

Termékeink ismertető filmjei...

Digitális mérőmikroszkóp...

Digitális tolómérők...

Kijelző mérőgépekhez...

3D koordináta mérőgép...

Aktuális akciós termékek

 

A Laurex Kft. kínálatából most 15% kedvezménnyel juthat hozzá a Vision Engineering Swift PRO Cam kompakt videomikroszkópjáhozhoz , TVM azonnali digitális profilmérőihez , LVC400 multiszenzoros automata mérőmikroszkóphoz.

Multiszenzoros 3D mérőgép LVC400 - teljesen automatizált mérőrendszerei kivételes képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a modern méréstechnika minden lehetséges követelményének széles skáláján. 400x300x200 mm-es mérési tartományukkal tökéletesek nagy alkatrészek - vagy több kis alkatrész mérésére. Sokoldalúságának köszönhetően az LVC sorozat minden lehetséges mérési feladathoz ideális, a precíziós mechanikától, öntvényeken, műanyagiparon át az elektronikai és orvostechnikáig .

Deltron 3D koordinátamérőgép - Közvetlenül a gyártásban szerszámgépek közelében, gyártócellában is kitűnően használható mérőép. Innovatív kialakítása és a beépített hőmérséklet-érzékelői biztosítják a precíziós mérőrendszertől elvárt stabilitást és pontosságot,gyártási környezetben is. A mérőszoftver hatékony és felhasználóbarát felülettel, kezeléssel rendelkezik. a Deltron pontosan ott helyezhető el, ahol szüksége van rá, a gyártás minőségében, selejt csökkentésében jelentős változást eredményez.

Vision videomikroszkóp rendszer - A Swift PRO Cam egy rendkívül könnyen használható, intuitív rendszer, amely az automata élfelismerő funkciójával egyszerű, gyors és pontos méréseket biztosít a precíziós alkatrészek széles skáláján, 200 x 100 mm-es mérési tartományig. Kompakt méretének köszönhetően nem foglal sok helyet, a gyártás minőségében mégis jelentős változást eredményezhet.

A kedvező ár/érték arányú TVM termékek pontos, látómezőn belüli 2D méréseket biztosítanak, egyetlen gombnyomásra. A méréshez nincs szükség pozicionálásra és fókuszálásra, a darabot elég a látómezőbe helyezni, ahol egy másodperc alatt akár több száz mérés is elvégezhető. Ennek köszönhetően csökken a mérési idő és a kezelők közti eltérések is kiküszöbölhetők. A látómező mérés ideális kis, akár 35 mm-es darabok azonnali 2D-s mérésre is, de a rugalmas használat érdekében egy mozgó asztallal a nagyobb darabok mérésére is van lehetőség.

A kedvező árak, Január 12-ig történő rendelés leadása esetén elérhetőek.

Desing by |Írjon nekünk | © Laurex